Italia Golf & More Deutsch Français English Nederlands
  HOME OVER ONS EVENEMENTEN AUTOVERHUUR CATALOGUS CONTACT  

Huur een auto voor Uw reis uit onze Scuderia

Een eigen Oldtimer-vloot samenstellen was een droom die werkelijkheid is geworden dankzij de gewaardeerde hulp van mijn vrienden:

André and Camillo

 

Camillo & André - Teamleader, Kapitein en Hoofdpiloot Camillo en Tour-commissaris, Navigator en Co-piloot André hebben de mooiste routes samengesteld. Een "must" bij de voorbereiding ervan, was het uitzoeken van talrijke restaurants die uiteraard, in naam van het welzijn van de gasten en met de grootste opoffering, uitgebreid uitgetest werden!

De handwerkers die dankzij hun gouden handen dromen werkelijkheid laten worden!

Battilama e carrozzieri

Atelier del restauro

Nicola detto il lungo - Een carrossiebouwer van de oude stempel, die oud ijzer als geen ander weer in topvorm krijgt.

Maurizio il viareggino - bereidt de voertuigen voor het spuiten met een opmerkzame precisie voor, zodanig dat zelfs de auto's met een open klep staan.

Riccardo il pistolero - de meester van spuitpistolen, vernissen, kleuren en grondlagen. Elke auto die uit zijn oven komt ziet er beter uit dan nieuw - gegarandeerd!

Rino il capo - de carrossiebouwer met meer dan 50 jaar ervaring in voertuigentechniek die zijn passie voor auto's - vooral voor Abarths die hij trouwens verzamelt- met de paplepel werd ingegeven door zijn oom, die door allen de "lange" genoemd wordt.

In deze werkplaats functioneert niets zonder brandstof, en nog minder zonder die rode "vloeistof" die op de radiateur in de foto staat!

Rettifica

Atelier della rettifica

Cesare maestro delle rettifiche - de onderhoud-specialist die elke motor met gesloten ogen weer perfect laat draaien. Een onderdeel tekort? Geen probleem, met zijn grote machinepark is hij op elke uitdaging voorbereidt.

Meccanici

Atelier della meccanica

Massimo il proprietario - voormalige Rally-piloot en de jongste in het team - ook al is hij de eigenaar van de werkplaats - die in de praktijk noch bij de oude bokken schoolloopt en nog veel van hen te leren heeft.

Andrea, assistente - bezit een onschatbare kennis op alle vlak en heeft nooit genoeg bijgeleerd; het Vlijtige Bijtje van de bende.

Mauro il capo meccanico - de mecanicien van motorvoertuigen wiens gouden handen al meer dan veertig jaar bijna uitsluitend cilinders en zuigers van de fijnste auto's gezegend hebben. Zijn loopbaan start bij Jaguar en bij zijn allereerste inspectie heeft hij niet minder dan een Jaguar MK onder handen genomen. Zijn motto: "Sinds de elektronica zijn intrede gedaan heeft, is de ware autotijdperk voorbij".

Alessandro, elettrauto - Batterijen, kabels, ontstekingen, radio's en alles wat stroom nodig heeft, hebben sinds altijd zijn hoofd op hol gebracht. En gelukkig maar, want dankzij deze passie is elke kortsluiting maar van korte duur.

Alberto il tuttofare - manusje-van-alles en Massimo's gepensioneerde assistent. Vervangonderdelen op de kop tikken is zijn domein en hij is er een echte krak in!

Tappeziere

Atelier degli interni

Petrucci il tappezziere - de mooiste stoffen in onze voertuigen, de deurbekleding, de nette kofferruimte: allen zijn de verdienste van deze ervaren handwerker die al talrijke puntjes op de i gezet heeft.

Nonno Roby

Atelier del pensionato

Nonno Robby - deze Race-Opa is een oude rot op de klassieke rally-scene in Italië en heeft onder andere deelgenomen aan de Mille Miglia, de Targa Floria, de Wintermaratton en vele andere bekende racen. Zijn omvangrijke kennis en zeer uitgebreide kennissenkring maken van hem de ideale autoscout die de meest zeldzame voertuigen weet op te sporen en te restaureren. Zijn lievelingsexemplaar is echter zijn Lancia Artena Sport Barbi van het jaar 1932, dat trouwens een uniek exemplaar is.

 

Deze specialisten steken hart en ziel in hun werk en het schitterende resultaat die ze bereikt hebben zult U, kilometer na kilometer, aan boord van onze voertuigen, zeker weten te waarderen. Klik op de onderstaande foto's voor uitgebreide informatie.

 

Royal

Mercedes 220 SE (1965)

Mercedes 220 SE (1965)
Code: MB 30/M

Mercedes 190 SL (1952)

Mercedes 190 SL (1952)
Code: MB 01/M

Nostalgia

MG TD (1951)

MG TD (1951)
Code: MG 02/M

MG TD (1952)

MG TD (1952)
Code: TD 01/M

MG A (1959)

MG A (1959)
Code: MG 03/M

MG A 1600 (1960)

MG A 1600 (1960)
Code: MG 04/M

Sportivo

Triumph TR 3 (1960)

Triumph TR 3 (1960)
Code: TR 02/M

Triumph TR 3 (1958)

Triumph TR 3 (1958)
Code: TR 03/M

Premium

Onze mascottes

Deze blijven in onze showroom!

Fiat Fiat 615 (1950)

Fiat Fiat 615 (1950)
Code: FI 02/M

Golf ball
Italia Golf & More AG UID-Nr. CHE-114.633.560 MWST
Tel. 00 39 0584 166 69 00Fax 00 39 0584 166 69 90info@toscanavintagetour.comwww.toscanavintagetour.com Map of site