Italia Golf & More Deutsch Français English Nederlands
  HOME OVER ONS EVENEMENTEN AUTOVERHUUR CATALOGUS CONTACT  

Casale del Golf Club Montecatini

Versilia - Pisa - Montecatini - Lucca - Monsummano Terme

Het binnenrijden over de smalle straat, voorbij de oude olijfgaarden, voert u door een wondermooi Toscaans natuurlandschap en beloont u op het einde ervan met de aanblik van Villa Galeotti en een droomzicht over de hele felgroene valei, de "Valdinievole".
Dit heerlijke Toscaanse landhuis, waarvan de Etruskische kern tot de 10e eeuw terugvoert, herbergt het Casale Montecatini en biedt perfect gerenoveerde, liefdevol ingerichte kamers en een origineel openluchtzwembad dat een panoramisch uitzicht op de omgeving biedt.
In elk van de 9 kamers vindt u een antieke schrijftafel en een klassieke Toscaanse inrichting in "Arte povera"-stijl dat in enkele kamers met houten balkenplafonds werd aangevuld. De dominerende kleur in de kamers varieert per verdieping: een zacht groen op het gelijkvloers, goudkleurig op het eerste verdiep en een fris hemelsblauw op de tweede verdieping.
Door haar afgescheiden ligging, biedt het Casale Montecatini gelijktijdig rust en natuurverbondenheid, alsook afwisseling en vertier dankzij het nabijgelegen kuuroord Montecatini met haar talrijke thermaalbronnen.

 

   

 

Location of the hotel

Huur een droomauto uit onze Scuderia!

 

Golf ball
Italia Golf & More AG UID-Nr. CHE-114.633.560 MWST
Tel. 00 39 0584 166 69 00Fax 00 39 0584 166 69 90info@toscanavintagetour.comwww.toscanavintagetour.com Map of site