Italia Golf & More Deutsch Français English Nederlands
  HOME OVER ONS EVENEMENTEN AUTOVERHUUR CATALOGUS CONTACT  

Beste golfspelers, piloten, smulbekken en liefhebbers van Italië,

Na de hotelschool legde ik de laatste hand op mijn specialisatie als "Maestro di Casa" op luxeschepen, meer bepaald op die Van "Eugenio Costa" die als allereerste de wereldrondreis van Suez tot Panama maakte en door de pers als "Cruise van de miljardairs" gedoopt werd (ten tijde van de Italiaanse Liere). Na het rondzwalpen op de zeven wereldzeeën, zette ik terug voet aan wal. De zee liet ik achter mij en ik zette mijn weg verder door Zwitserland, Frankrijk en in Duitsland. Het was juist in Frankfurt dat ik begin jaren '80 een hoofdrol spelende inval had, toen ik een fantastische Mercedes SL Pagode op de wegen van deze bankmetropool zag rondrijden. Toen was het nog mogelijk dergelijke wondermooie auto's aan te schaffen voor zo'n 7000 Duitse Mark… Mijn weg voerde me daarna langs Portugal en tot slot naar het wondermooie Toscane, dat ik sindsdien niet meer verlaten heb.
We zijn in het jaar 1996 aanbeland wanneer ik Toscana Golf & More opricht en mijn gasten uitgezochte luxehotels met een droomligging aanbiedt. De naam staat gelijk aan wat op het programma staat: Toscane, het golfspelen en "more" dat voor mij gelijk staat aan mijn competentie en ervaring in de hotelwereld heb opgebouwd en die ik mijn gasten graag ter beschikking stel en de door mij aangeboden reizen hebben beïnvloed.
De jaren vliegen voorbij en Toscana Golf & More groeit en bloeit, zodat ik besloot bij het 15-jarig jubileum de Toscana Golf & More Vintage Tour te organiseren, een evenement dat al mijn interesses en passies verenigt: reizen, de Italiaanse keuken, de golfsport en historische automobielen. De Tour was een fantastische ervaring en heeft mij zo volledig met het Oldtimer-virus besmet, dat ik gestart ben met het restaureren van Oldtimers. Eerst een Pagode, dan een 190'er SL, daarna kwam de eerste MGA erbij en vandaag ben ik trots op mijn steeds groeiende verzameling die zowaar bijna een vloot genoemd kan worden.
Het logische gevolg zijn de reizen die in deze pagina's aangeboden worden en waarbij we U de Oldtimers indien gewenst ter beschikking stellen. U hoeft enkel nog te kiezen welke wagen uit ons aanbod U het meest aanspreekt en welke reis u wilt boeken om aan te vangen met wondermooie uitstappen, toprestaurants en een hoop plezier in Italië!
Dankzij U, die deze reizen mogelijk maakt, wordt mijn werk in puur genoegen omgetoverd! Ik verheug me er al zeer op u te verwelkomen en met cabrio's uit vervlogen tijden op de mooiste wegen van het "bel paese" onvergetelijke uren te beleven!

“Ciao e a presto!”

Uw

Camillo

 

Camillo Fioroni

Drink een glaasje wijn

want de tijd staat niet stil

geniet van het heden

en denk niet aan de toekomst

 

Klik hier om ons Dream Team te leren kennen!
     

 

Over ons

De Toscana Vintage Tour is uit de 17-jarige ervaring van de tour operator Toscana Golf & More ontstaan.

Dankzij ons autopark, dat uit perfect en tot in het kleinste detail gerestaureerde modellen bestaat, kunnen we U een onvergetelijke vakantie in Italië aanbieden. U kunt het plezier van het rondrijden in een echte Oldtimer, langs wegen die geschiedenis hebben geschreven in dit prachtige land, combineren met logies in elegante en geraffineerde hotels en het geheel afronden met een golfspel op de mooiste golf clubs van Italië.

Ons meertalig Team bestaat uit medewerkers die allen een verschillende moedertaal hebben. Het staat U bij de organisatie van uw reis met raad en daad bij en zal U zonder twijfel de beste rondreizen in de interessantste locaties van Toscane, Ligurië, Lombardije, Veneto, Piemonte en vele andere Italiaanse regio's zoals bijvoorbeeld Emilia-Romagna - het hart van de Italiaanse motoren traditie - aanbevelen.

Golf ball
Italia Golf & More AG UID-Nr. CHE-114.633.560 MWST
Tel. 00 39 0584 166 69 00Fax 00 39 0584 166 69 90info@toscanavintagetour.comwww.toscanavintagetour.com Map of site